Дерев'яна розвиваюча іграшка Lesko Animal Balance

5846
В наявності
270,00 грн

Купити Дерев'яна розвиваюча іграшка Lesko Animal Balance в інтернет-магазині «Берегиня». Консультації. Доставка по Україні.

Опис

Дерев'яна розвиваюча іграшка Lesko Animal Balance

Animal Balance від Lesko - розвиваюча іграшка для дітей

Забезпечити цікаве проведення часу дитині не завжди просто. Допомогти в цьому може Дерев'яна розвиваюча іграшка-балансир від Lesko. Іграшка має досить незвичну конструкцію, що нагадує трикутник. Гра з нею набагато захоплюючіша, але в той же час і складніша, тому вікові рамки від виробника встановлені на рівні 3 років. Завдання гри в тому, щоб вертикально виставити всі елементи, не упустивши нічого при цьому, отримана фігура повинна встояти протягом деякого часу після встановлення останньої деталі.

Досягти бажаного результату не так просто і з першого разу виходить навіть у всіх дорослих. Але з кожною спробою дедалі більше деталей балансують та не падають.

Для отримання очікуваного результату необхідно намагатися повільно пристосовувати елементи один до одного. Іграшка допоможе розвинути: інтелектуальні здібності, адже потрібно добре обміркувати кожен хід; посидючість, бо без проб та очікування результату дуже складно досягти; фантазію, яка допомагає візуалізувати кожний наступний крок. Головоломка надовго зможе захопити дитину.

Кількість завдань та успішне їх вирішення вимагають уважності та старань. Гра буде цікавою і для дорослих. Спочатку батьки повинні допомогти маленькій дитині розібратися в ходах та правилах гри.

Комплект виготовлений із якісного дерева та покритий лакофарбовими матеріалами, які підходять під стандарти виготовлення дитячих іграшок.

Деталі товару

Відгуки

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння