Дитяча зубна щітка з додавання бамбукового вугілля на присосках

2292
Немає в наявності
45,00 грн

Купити Дитяча зубна щітка з іонами золота в інтернет-магазині «Берегиня». Консультації. Доставка по Україні.

Опис

Дитяча зубна щітка з додаванням бамбукового вугілля блискуче очищають зуби, забираючись в будь закутки в пошуках бактерій і бруду.
- Форма ідеально підходить для маленької дитячої руки
- Ніжно масажує ясна
- Ефективна профілактика карієсу
- Зберігає тендітну дитячу емаль

Для дітей від 3-х років

Виробник: Південна Корея

Зубна щітка нового покоління з використанням нанотехнологій з щетиною з бамбукового вугілля (цим і пояснюється чорний колір).
• Ця унікальна зубна щітка допоможе відновити природну білизну зубів.
• Її щетина випромінює негативні іони і інфрачервоне випромінювання, а також володіє сильними антибактеріальними властивостями.
• Завдяки нанотехнологій, щетина покрита 99,9% шаром бамбукового вугілля .До того ж зубна щітка має два види довжини щетини, це допомагає не тільки ретельно промасажувати ясна, але і вичистити важкодоступні місця.
• Особливо оцінять ефект цієї диво-щітки любителі кави і курці - завдяки сильним абсорбуючим властивостям бамбукового вугілля , щітка має відбілюючим властивістю.
• на відміну від звичайної, на цій зубній щітці не залишаються шкідливі бактерії, так як бамбуковий вугілля має дуже вираженими бактерицидними властивостями, і тому щітка прослужить Вам набагато до льше - до 12 місяців!
• Ця щітка має сильну дезодорирующим властивістю - відоме властивість вугілля вбирати всі запахи, дозволить Вам значно освіжити Ваше дихання.
• М'якість щітки можна регулювати за допомогою гарячої води. Потримавши її 15-30 секунд в гарячій воді, Ви зможете значно пом'якшити щетину.

Деталі товару

Відгуки

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння