Навчальна дерев'яна гра-конструктор геоанімо Ze Geoanimo

5067
В наявності
500,00 грн

Купити Дерев'яна навчальна гра Emoji Емоції Монтессорі (Face changing expression toy) в інтернет-магазині «Берегиня». Консультації. Доставка по Україні.

Опис

Навчальна дерев'яна гра-конструктор геоанімо Ze Geoanimo

Дерев'яна гра-конструктор для дітей від трьох років Геоанімо

Гра-конструктор у стилі Монтессорі – дітям пропонується вчитися наслідувати приклади та зіставляти частину та ціле, а також і фантазувати. Дерев'яний конструктор ZE GEOANIMO з картками стане чудовою іграшкою для дітей.

Конструктор виготовлений із дерева та покритий безпечними нетоксичними фарбами. Запакований у яскраву барвисту коробку. Великі деталі, прості та зрозумілі зображення тварин.

У наборі 20 карток із зразками-завданнями для збирання, 29 деталей – елементів для збирання. Картки зроблені з щільного картону, що ламінує, розподілені на 3 групи складності, їх легко розрізнити за кольором контуру картки і за кількістю зірочок у правому нижньому кутку. Деталі-елементи для складання дерев'яні, різних форм і кольорів, з них 10 великих і 20 дрібніших, всі вони без гострих кутів.

Деталі упаковані у зручний мішечок із зав'язкою.

Дитина повинна скласти деталі таким чином, щоб вийшла тварина, зображена на вибраній картці. Конструктор допоможе розвинути уяву, образне мислення, фантазію, творчі та пізнавальні здібності. Граючи, дитина розвиває дрібну моторику, спостережливість, логіку та формується грамотна мова.

Деталі товару

Відгуки

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння