Один з найпопулярніших видів подарунків, які купують для маленьких хлопчиків і дівчаток це одежинка. Якщо ви робите покупку в інтернеті, перед вами буде нелегкий вибір з тисячі продуктів, серед яких слід вибрати хороший подарунок. Якщо ви хочете бути впевненими тому, що ваш подарунок оцінить і мама і малюк, зверніть увагу на наші поради.

1. Знайдіть магазин, який продає модний одяг для дітей. Яка мама не хоче, щоб її дитина носив красиву ошатний одяг? До того ж з таким подарунком ви ніколи не помилитеся, адже повсякденний одяг завжди можна відкласти в шафку, щоб одягнути щось нове, модне і красиве.

2. Спробуйте знайти магазин, в якому можна замовити одяг з унікальними принтом або вишивкою. На одязі можна надрукувати фото дитини, ім'я, дату народження. Це додасть будь-якої дитячої одягу унікальність і оригінальності.

3. Зверніться до батьків дитини за порадою. Вони краще знають, що в даний момент необхідно їх дитині, вони з радістю підкажуть, що краще з одягу подарувати малюкові. На практиці виходить, що сюрприз це не найкраща ідея подарунка.

4. Замовте подарунок заздалегідь. Як правило, замовляючи в інтернет магазині, доставка товарів відбувається в найкоротші терміни, особливо якщо ви замовляєте в відомих перевірених магазинах. Але краще все-таки перестрахуватися від різних форс мажорних ситуацій і замовити цікаву для вас річ заздалегідь.

5. Уточніть у консультанта, чи можливо упакувати купується вами річ в подарункову упаковку. Можливо, вам буде зручно зробити доставку товару відразу на адресу сім'ї.

6. Якщо ви не впевнені, який розмір одягу слід вибрати для дитини, купуйте одяг трохи більшого розміру, ніж передбачуваний. Діти дуже швидко ростуть і, якщо ви подаруєте одяг трохи більшого розміру, ніж необхідно, то це не буде страшно, дитина зможе носити її пізніше. Якщо ж ви придбаєте одяг занадто маленького розміру, то це може послужити справжнім прикрістю для дитини.

7. Купуючи одяг для ще не народженої дитини, стать якої вам не відомий (багато батьків вважають за краще не дізнаватися заздалегідь стать дитини), купуйте одяг нейтральних кольорів . Якщо ж ви купуєте одяг для дівчинки чи хлопчика, можна притримувати основних правил вибору кольору одягу: рожеве для дівчинки, блакитненьке для хлопчика.

8. Підготуйтеся до покупки. Якщо у вас немає дітей або ваші діти вже давно виросли, то слід заздалегідь вивчити, що пропонують на ринку дитячого одягу. Навіть дитяча мода може швидко змінюватися і для того, щоб так би мовити «бути в тренді» необхідно переглянути деякий асортимент дитячого одягу, перед тим як зупинитися на якій-небудь одній речі.

9. Знайдіть інтернет магазин з безкоштовною доставкою товарів. Оскільки на ринку товарів для дітей також присутня конкуренція, багато інтернет магазини готові зробити безкоштовну доставку, якщо ви, наприклад, замовите товар на певну суму. Це дозволить вам заощадити на доставці, витративши більше грошей на сам подарунок.

10. Дотримуйтесь своєї інтуїції. Якщо ви не можете придумати, що з одягу купити дитині, прислухайтеся до свого внутрішнього голосу.