Штани з діркою для тренувальних трусиків і підгузників

Штани для тренувальних... Штани для тренувальних... 2
Available
Штани з діркою для тренувальних трусиків і підгузників

Штани для тренувальних трусиків і підгузників - з начосом. Розмір 60 (зростання 75-85cm)

578
140,00 грн
Купити Штани для тренувальних трусиків і підгузників - з начосом. Розмір 60 в інтернет-магазині «Берегиня». Консультації. Доставка по Україні.

З появою на ринку Тренувальних трусів багато мам зіткнулися з проблемою. При використанні тренувальних трусів будинку в холодну пору року, необхідно одягати штанці або колготки, але так як після попис тренувальні труси відразу стають мокрими зовні, то і одяг одягнена поверх штанців промокає відразу і вимагає заміни разом з тренувальними трусами.

в результаті штанців потрібно мати в господарстві стільки ж скільки і трусиків. Ця ситуація викликає труднощі. Вихід є!

Для тренувальних трусиків і підгузників штани з діркою

Завдяки штанів з відкритим кроковим швом ця проблема вирішена. Штани пошиті так що не стосуються тренувальних трусиків одягнених під ними. Тому після попис і намокання трусиків, штани не вимагають заміни, тільки трусики необхідно переодягнути. Дитині тепло і завдання з покупкою купи штанців - вирішена. Також можна використовувати штани з діркою (з відкритим кроковим швом) і для одноразових і багаторазових підгузників.

Як відомо одноразові і багаторазові підгузки об'ємні і зазвичай необхідно купувати штани з високою посадкою або на розмір більше, щоб малюкові було зручно . В штанах з відкритим кроковим швом в цьому немає необхідності. Оскільки об'ємний підгузок не обтяжує штанці. Штани з діркою бувають з бавовняного трикотажу, і бавовняного трикотажу з начосом. Еластичний пояс і манжети на ніжках створять комфорт і зручності малюкові.

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння