Рукавички Lupilu із полярним утеплювачем Thinsulate сині - Розмір 6

1338
Немає в наявності
260,00 грн

Купити Рукавички Lupilu із полярним утеплювачем Thinsulate сині - Розмір 6 в інтернет-магазині «Берегиня». Консультації. Доставка по Україні.

Опис

Рукавички Lupilu із полярним утеплювачем Thinsulate сині - Розмір 6

Тепленькі та зручні рукавиці з Німеччини торгової марки Lupilu.

Розмір: 6

Довжина від гумки (зап'ястя) до кінця середнього пальця 15см

Довгий час пухова одяг вважалася найтеплішою. Але пух, як натуральний матеріал пред'являє і особливі правила догляду. Його потрібно вміло чистити, а в умовах високої вологості він стає важким і практично марним. В результаті, при всій своїй заслуженою популярністю, пухова одяг може бути застосована далеко не завжди . На сьогоднішній день існує чимало синтетичних матеріалів, які втілюють всі можливі очікування від теплого одягу. Серед них матеріал Thinsulate.

Він створений на основі унікальної технології з області виробництва мікроволокон, яку розробила компанія 3М.
Цей утеплювач був названий Thinsulate, що з англійської мови буквально перекладається як «тонкий утеплювач». При його створенні були об'єднані останні досягнення сучасної науки і безцінний досвід природи. Завдяки цьому він забезпечує відмінний захист від холоду.

Цей утеплювач складається з найтонших мікроскопічних волокон, які складаються з пoліoлeфіна (23-13%) і пoліефіpа (77-87%). Кожне таке волокно тонше за людську волосину в 50-70 разів. Вони нагадують пушинки, з яких складається натуральне хутро. І подібно цим пушинку, мікроволокна утримують власне тепло тіла, не даючи йому мерзнути. Таким чином, одяг, виготовлений з використанням Thinsulate дуже тепла і при цьому надзвичайно легка.

На відміну від натурального пуху, матеріал Thinsulate, як і одяг, зшитий з нього, навіть при підвищеній вологості не тяжчають і не стають менш теплими. Своїх зігріваючих властивостей вони не втрачають і при неодноразових праннях. А це дуже важливо при частому носінні в місті. Тільки після двадцяти прань спостерігається усадка не більше ніж на 10 відсотків

Деталі товару

Відгуки

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння