Рукавиці Quickmitt з полярним утеплювачем Thinsulate Чорні - Розмір 1-4

2691
Немає в наявності
140,00 грн

Купити Рукавиці Quickmitt з полярним утеплювачем Thinsulate Чорні - Розмір 1-4 в інтернет-магазині «Берегиня». Консультації. Доставка по Україні.

Опис

Рукавиці Quickmitt з полярним утеплювачем Thinsulate Чорні - Розмір 1-4

Тепленькі та зручні рукавиці, зігріють ручки дитини. Завдяки липучкам та конструкції зручно одягати на ручку малюка.

Непромокаючі властивості рукавичок чудово підійдуть для ігор зі снігом. Завдяки полярному утеплювачу Thinsulate ручки дитини будуть теплими взимку.

Розмір: 1-4роки

Довжина: від гумки до кінця пальчиків 12см

Довгий час пухова одяг вважалася найтеплішою. Але пух, як натуральний матеріал пред'являє і особливі правила догляду. Його потрібно вміло чистити, а в умовах високої вологості він стає важким і практично марним. В результаті, при всій своїй заслуженою популярністю, пухова одяг може бути застосована далеко не завжди . На сьогоднішній день існує чимало синтетичних матеріалів, які втілюють всі можливі очікування від теплого одягу. Серед них матеріал Thinsulate.

Він створений на основі унікальної технології з області виробництва мікроволокон, яку розробила компанія 3М.
Цей утеплювач був названий Thinsulate, що з англійської мови буквально перекладається як «тонкий утеплювач». При його створенні були об'єднані останні досягнення сучасної науки і безцінний досвід природи. Завдяки цьому він забезпечує відмінний захист від холоду.

Цей утеплювач складається з найтонших мікроскопічних волокон, які складаються з пoліoлeфіна (23-13%) і пoліефіpа (77-87%). Кожне таке волокно тонше за людську волосину в 50-70 разів. Вони нагадують пушинки, з яких складається натуральне хутро. І подібно цим пушинку, мікроволокна утримують власне тепло тіла, не даючи йому мерзнути. Таким чином, одяг, виготовлений з використанням Thinsulate дуже тепла і при цьому надзвичайно легка.

На відміну від натурального пуху, матеріал Thinsulate, як і одяг, зшитий з нього, навіть при підвищеній вологості не тяжчають і не стають менш теплими. Своїх зігріваючих властивостей вони не втрачають і при неодноразових праннях. А це дуже важливо при частому носінні в місті. Тільки після двадцяти прань спостерігається усадка не більше ніж на 10 відсотків

Деталі товару

Відгуки

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння