Менструальні труси з додатковим шаром, що вбирає - Розмір M

6474
В наявності
300,00 грн

Купити Менструальні труси з додатковим шаром, що вбирає - Розмір M в інтернет-магазині «Берегиня». Консультації. Доставка по Україні.

Колір
  • Чорний
    Чорний
  • Синій
    Синій
  • Бузковий
    Бузковий
  • Ніжно бузковий
    Ніжно бузковий
  • Бежевий
    Бежевий

Опис

Менструальні труси з додатковим шаром, що вбирає - Розмір M

Трусики для менструації дуже м'які. легкої та приємної до тіла тканини. Трусики мають додатковий шар, що вбирає, тому їх можна використовувати на початку і в кінці місячних, без прокладки. Висока мембрана спереду і ззаду чудово запобіжить протіканню. Відмінний варіант менструальних трусиків!

Радимо всім, з особистого досвіду!

Склад 85% нейлон, 15% спандекс

Внутрішній шар до тіла 95% віскоза+5% спандекс

Трусики маломіряють, дивіться виміри!

Вимірювання для розміру M: напівобхват по талії – 31см (максимально розтягується до 40см), напівобхват по стегнах – 32см (максимально розтягується до 42см), висота – 27см.

Вимірювання для розміру L: напівобхват по талії – 34см (максимально розтягується до 46см), напівобхват по стегнах – 35см (максимально розтягується до 48см), висота – 27см.

Вимірювання для розміру XL: напівобхват по талії - 35см (максимально розтягується до 50см), напівобхват по стегнах - 36см (максимально розтягується до 50см), висота - 29см.

Вимірювання для розміру XXL: напівобхват по талії – 36см (максимально розтягується до 52см), напівобхват по стегнах – 39см (максимально розтягується до 56см), висота – 31см.

Деталі товару

Відгуки

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння