Шкарпетки з верблюжої шерсті махрові L (18-22см)

4168
В наявності
110,00 грн

Купити Шкарпетки з верблюжої шерсті махрові L (18-22см) в інтернет-магазині «Берегиня». Консультації. Доставка по Україні.

Колір
  • Молочний
    Молочний
  • Сірий
    Сірий
  • Дерево
    Дерево
  • Коричневий
    Коричневий
  • Кораловий
    Кораловий

Опис

Шкарпетки з верблюжої шерсті махрові L (18-22см)

Підійдуть на ніжку малюка 18-22см.

Склад 90% верблюжа шість, 4% нейлон, 6% спандекс

Верблюжа вовна – справді дивовижний матеріал, який здавна використовується для лікування та профілактики багатьох хвороб. Жоден з видів вовни не може змагатися з верблюжою за корисними властивостями та унікальними характеристиками.

Корисні властивості верблюжої вовни

1. Збереження тепла. Секрет особливої ​​теплоти виробів із вовни верблюдів криється в особливій структурі волосків. Кожне волосся всередині порожнє – це забезпечує низьку теплопровідність, тобто збереження тепла. У виготовленому з верблюжої вовни одязі або під пледом не холодно навіть у сильні морози. А у спеку вона допоможе не перегрітися: верблюди спокійно переносять спеку понад 50 градусів! Вовна верблюда добре поглинає вологу, залишаючи тіло завжди сухим. Цією властивістю користувалися ще давні єгиптянки: вони носили корсети, повалені з верблюжого пуху, для збереження стрункості талії.

2. Лікувальний ефект. Вовна верблюда містить ланолін – особливий тваринний віск. При нагріванні він позитивно впливає не тільки на шкіру людини, але і на м'язи і суглоби. Завдяки такому ефекту, вироби з верблюжої вовни показані при захворюваннях опорно-рухового апарату, м'язових та суглобових болях. Ще одна доведена властивість – нейтралізація електромагнітних полів. Вироби з верблюжої вовни нейтралізують негативний вплив на людину плодів технічного прогресу.

3. Гіпоалергенність. Верблюжа вовна, на відміну від багатьох натуральних матеріалів, не викликає алергії. Вона відштовхує пил, що також важливо для алергіків, і нейтралізує статичну електрику.

Деталі товару

Відгуки

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння