Гребінець з сандалового дерева роги буйвола для волосся і бороди складна

3899
Немає в наявності
325,00 грн

Купити Гребінець з сандалового дерева роги буйвола для волосся і бороди складнаяв інтернет-магазині «Берегиня». Консультації. Доставка по Україні.

Опис

Гребінець з сандалового дерева і роги буйвола - ідеальний варіант для догляду за шкірою і волоссям голови і бороди. Сандалове дерево дарує лікувальний ефект і сприятливо впливає на здоров'я волосся. Власники сандалового гребеня відзначають його приємний запах. Наявність ефірних масел в структурі дерева, дозволяє відчувати солодко-пряний аромат.

Таку гребінець приємно тримати в руці, воно гладке на дотик і не вислизає від вологи. Розмір гребінця дозволяє зберігати її в будь-якому місці, що дуже актуально під час поїздок.
Фахівцями доведено, що сандалове дерево позитивно впливає на ріст і якість волосся. Масажні зубчики улучают кровообіг шкіри голови, що стимулює зростання молодих волосся.

Розчісуючи волосся гребінцем з унікальною деревини чорного сандалу, ви отримаєте не тільки відмінний результат для волосся, але і поліпшите сон, так як стійкий запах сандалу допомагає боротися з безсонням.

Розмір в складеному вигляді: 10,5 см * 3,6см

Деталі товару

Відгуки

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння