Гребінець із чорного сандалового дерева - 11 зубів

3062
Немає в наявності
450,00 грн

Купити Гребінець із чорного сандалового дерева - 11 зубів в інтернет-магазині «Берегиня». Консультації. Доставка по Україні.

Опис

Гребінець із чорного сандалового дерева - 11 зубів

Гребінець із чорного сандалового дерева — ідеальний варіант для догляду за шкірою та волоссям голови. Сандалове дерево дарує лікувальний ефект та сприятливо впливає на здоров'я волосся. Власники сандалового гребеня відзначають його приємний запах. Наявність ефірних олій у структурі дерева дозволяє відчувати солодко-пряний аромат.

Таку гребінець приємно тримати в руці, воно гладке на дотик і не вислизає від вологи. Розмір гребінця дозволяє зберігати її будь-де, що дуже актуально під час поїздок.

Фахівцями доведено, що сандалове дерево позитивно впливає на зростання та якість волосся. Масажні зубчики випромінюють кровообіг шкіри голови, що стимулює ріст молодого волосся.

Розчісуючи волосся гребінцем з унікальної деревини зеленого сандалу, ви отримаєте не тільки відмінний результат для волосся, але й покращите сон, оскільки стійкий запах сандалу допомагає боротися з безсонням.

Розмір: 20,5см завдовжки, 5,7см завширшки, 1,9см товщина, 0,5см крок зубів

Деталі товару

Відгуки

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння