Силіконові кришки універсальні 6 шт

4146
Немає в наявності
175,00 грн

Купити Силіконові кришки універсальні 6 шт в інтернет-магазині «Берегиня». Консультації. Доставка по Україні.

Опис

Силіконові кришки універсальні 6 шт

Багаторазові силіконові кришки дозволяють герметично закрити практично будь-який посуд. Продукти та готові страви збережуть свіжість та аромат, а Вас більше не турбуватиме неприємний запах у холодильнику. Універсальні кришки можна використовувати для покриття готової їжі, фруктів, салатів, соусів або напоїв. У набір входять кришки різного діаметру, тому Ви зможете закривати ними різні ємності.

Еластичний силікон дуже добре розтягується, тому ту саму кришку можна використовувати для посуду різного розміру. Кришки підходять до більшості мисок, каструль, горщиків, чашок, банок та контейнерів. А кришкою великого діаметру можна навіть накрити половину кавуна чи дині. Харчовий силікон нетоксичний, безпечний і не має запаху.

Кришки не бояться високих та низьких температур. Вони придатні для використання в мікрохвильовій печі, посудомийній машині або заморожуванні. Набір силіконових кришок може використовуватися необмежену кількість разів, а значить допоможе Вам заощадити та зменшити викид відходів.

Розмір: 6 см, 9 см, 11 см, 14 см, 16 см, 20 см

Деталі товару

Відгуки

Відвідувачі, які замовляють цей товар, також купили:

Товар додано до списку бажань
Товар додано до порівняння